/a.a/e.caushi/ Në bazë të nenit 4 të ligjit ”Për funksionimin e Agjencisë Telegrafike Shqiptare”... /a.a/e.caushi/ Në bazë të nenit 4 të ligjit ”Për funksionimin e Agjencisë Telegrafike Shqiptare”,... Para vitit 1925 fshati Kukës banohej kryesisht nga banorë vendas aktiviteti kryesor i të cilëve... Para vitit 1925, fshati Kukës banohej kryesisht nga banorë vendas , aktiviteti kryesor i të cilëve... TIRANË 6 mars /ATSH/ – Tradita dhe trashëgimia jonë kulturore përherë e më shumë është në fokus të... TIRANË, 6 mars /ATSH/ – Tradita dhe trashëgimia jonë kulturore përherë e më shumë është në fokus të... /a.a/e.caushi/ Në bazë të nenit 4 të ligjit ”Për funksionimin e Agjencisë Telegrafike Shqiptare”... /a.a/e.caushi/ Në bazë të nenit 4 të ligjit ”Për funksionimin e Agjencisë Telegrafike Shqiptare”,... /a.a/e.caushi/ Në bazë të nenit 4 të ligjit ”Për funksionimin e Agjencisë Telegrafike Shqiptare”... /a.a/e.caushi/ Në bazë të nenit 4 të ligjit ”Për funksionimin e Agjencisë Telegrafike Shqiptare”,... TIRANË 7 mars /ATSH – I. Vata/ – “Punimet për ndërtimin e shkollës fillore kopshtit të fëmijëve... TIRANË, 7 mars /ATSH – I. Vata/ – “Punimet për ndërtimin e shkollës fillore, kopshtit të fëmijëve... VIII VIII TIRANË 4 shtator/ATSH/ Rikonstruksioni dhe mirëmbajtja e objekteve arsimore është drejt përfundimit... TIRANË, 4 shtator/ATSH/ Rikonstruksioni dhe mirëmbajtja e objekteve arsimore është drejt përfundimit... WikiAcademy në Kukës. Udhëtimi “a community … a dedicated group of a few hundred volunteers” Kjo... WikiAcademy në Kukës. Udhëtimi “a community … a dedicated group of a few hundred volunteers” Kjo... VIII VIII Gjallica is the highest mountain (2489 m) in the region of Kukës Albania part of the Dinaric Alps... Gjallica is the highest mountain (2,489 m) in the region of Kukës, Albania, part of the Dinaric Alps... Në bazë të nenit 4 të ligjit ”Për funksionimin e Agjencisë Telegrafike Shqiptare” ndalohet kopjimi... Në bazë të nenit 4 të ligjit ”Për funksionimin e Agjencisë Telegrafike Shqiptare”, ndalohet kopjimi,... Në bazë të nenit 4 të ligjit ”Për funksionimin e Agjencisë Telegrafike Shqiptare” ndalohet kopjimi... Në bazë të nenit 4 të ligjit ”Për funksionimin e Agjencisë Telegrafike Shqiptare”, ndalohet kopjimi,... Në bazë të nenit 4 të ligjit ”Për funksionimin e Agjencisë Telegrafike Shqiptare” ndalohet kopjimi... Në bazë të nenit 4 të ligjit ”Për funksionimin e Agjencisë Telegrafike Shqiptare”, ndalohet kopjimi,... Në bazë të nenit 4 të ligjit ”Për funksionimin e Agjencisë Telegrafike Shqiptare” ndalohet kopjimi... Në bazë të nenit 4 të ligjit ”Për funksionimin e Agjencisë Telegrafike Shqiptare”, ndalohet kopjimi,... Gjallica is the highest mountain (2489 m) in the region of Kukës Albania part of the Dinaric Alps... Gjallica is the highest mountain (2,489 m) in the region of Kukës, Albania, part of the Dinaric Alps... Në bazë të nenit 4 të ligjit ”Për funksionimin e Agjencisë Telegrafike Shqiptare” ndalohet kopjimi... Në bazë të nenit 4 të ligjit ”Për funksionimin e Agjencisë Telegrafike Shqiptare”, ndalohet kopjimi,... Në bazë të nenit 4 të ligjit ”Për funksionimin e Agjencisë Telegrafike Shqiptare” ndalohet kopjimi... Në bazë të nenit 4 të ligjit ”Për funksionimin e Agjencisë Telegrafike Shqiptare”, ndalohet kopjimi,... rezervuan u shpreh se vizita e tij e parë në Kukës si kryetar shteti ishte një rastësi që e kishte... rezervuan u shpreh se vizita e tij e parë në Kukës si kryetar shteti ishte një rastësi, që e kishte... TIRANË 30 tetor/ATSH-Maela Marini/ Pas ankesës në platformën e bashkëqeverisjes segmenti rrugor... TIRANË, 30 tetor/ATSH-Maela Marini/ Pas ankesës në platformën e bashkëqeverisjes, segmenti rrugor... 31 gusht 2012 Kukës Në përfundim të vizitës së tij të suksesshme në Kosovë Presidenti i Republikës... 31 gusht 2012, Kukës Në përfundim të vizitës së tij të suksesshme në Kosovë, Presidenti i Republikës... ROGER KUKES Master of Fine Arts Yale University Award winning animator and visual artist Former... ROGER KUKES Master of Fine Arts, Yale University Award winning animator and visual artist Former... Gjallica is the highest mountain (2489 m) in the region of Kukës Albania part of the Dinaric Alps... Gjallica is the highest mountain (2,489 m) in the region of Kukës, Albania, part of the Dinaric Alps... TIRANË 3 prill /ATSH/ – ”E kam të pamundur të toleroj çdo lloj forme të dhunës ndaj nxënësve apo... TIRANË, 3 prill /ATSH/ – ”E kam të pamundur të toleroj çdo lloj forme të dhunës ndaj nxënësve apo... TIRANË 5 prill/ATSH-Maela Marini/ Shifrat e turizmit malor në gjithë qarkun e Kukësit janë rritur... TIRANË, 5 prill/ATSH-Maela Marini/ Shifrat e turizmit malor në gjithë qarkun e Kukësit janë rritur... TIRANË 23 gusht/ATSH-Edison Caushi/ – Zjarri i shfaqur në mesditën e sotme në fshatin Kryemadh të... TIRANË, 23 gusht/ATSH-Edison Caushi/ – Zjarri i shfaqur në mesditën e sotme në fshatin Kryemadh të... Macedonia: NLA fighters trained in camps set up in northern Albania. MAKFAX Skopje - The members of... Macedonia: NLA fighters trained in camps set up in northern Albania. MAKFAX Skopje, - The members of... TIRANË 6 prill /ATSH/ – Zv.ministrja e Brendshme Rovena Voda zhvilloi inspektime në dy nga pikat... TIRANË, 6 prill /ATSH/ – Zv.ministrja e Brendshme Rovena Voda zhvilloi inspektime në dy nga pikat... Kershi i Vujkit Kershi i Vujkit TIRANË 5 prill/ATSH-Maela Marini/ Kryeministri Edi Rama prezantoi sot Safet Gjicin si kandidat për... TIRANË, 5 prill/ATSH-Maela Marini/ Kryeministri Edi Rama prezantoi sot Safet Gjicin, si kandidat për...
Next »
Advanced Search