photo lid267 Daniel Jablonski 01.07.2007 this photo is related to locality find(s): id942 ... photo lid267, Daniel Jablonski , 01.07.2007 , this photo is related to locality find(s): id942 ,... fotografie lid595 Daniel Jablonski 17.02.2008 tato fotografie se vztahuje k lokalitnímu nálezu... fotografie lid595, Daniel Jablonski , 17.02.2008 , tato fotografie se vztahuje k lokalitnímu nálezu... Himarë (- Albánie) Himarë (-, Albánie) photo lid597 Daniel Jablonski 17.02.2008 this photo is related to locality find(s): id1666 ... photo lid597, Daniel Jablonski , 17.02.2008 , this photo is related to locality find(s): id1666 ,... fotografie lid551 Marián Gál 26.01.2008 tato fotografie se vztahuje k lokalitnímu nálezu... fotografie lid551, Marián Gál , 26.01.2008 , tato fotografie se vztahuje k lokalitnímu nálezu... TIRANË 2 nëntor/ATSH/- Shpella e Spilesë në Himarë u gërmua për herë të parë në vitin 1939 nga... TIRANË, 2 nëntor/ATSH/- Shpella e Spilesë në Himarë u gërmua për herë të parë në vitin 1939 nga... /k.s/e.caushi/ Në bazë të nenit 4 të ligjit ”Për funksionimin e Agjencisë Telegrafike Shqiptare”... /k.s/e.caushi/ Në bazë të nenit 4 të ligjit ”Për funksionimin e Agjencisë Telegrafike Shqiptare”,... TIRANË 5 nëntor/ATSH/- Ditët e ngrohta me diell edhe në fillim të nëntorit kanë bërë që qytetarë të... TIRANË, 5 nëntor/ATSH/- Ditët e ngrohta me diell edhe në fillim të nëntorit kanë bërë që qytetarë të... /k.s/e.caushi/ Në bazë të nenit 4 të ligjit ”Për funksionimin e Agjencisë Telegrafike Shqiptare”... /k.s/e.caushi/ Në bazë të nenit 4 të ligjit ”Për funksionimin e Agjencisë Telegrafike Shqiptare”,... Projekti më i ri audio-vizual i atistit Ilir Lluka Matamorphic Narratives është rezultati i një... Projekti më i ri audio-vizual i atistit Ilir Lluka Matamorphic Narratives është rezultati i një... South of the Tokuno moongate of Hamare-Jima along the mountainside lay the Yomatsu mines. Home to... South of the Tokuno moongate of Hamare-Jima, along the mountainside, lay the Yomatsu mines. Home to... TIRANË 6 korrik/ATSH/ Një tjetër tumë e periudhës së Bronzit të Vonë (shek. XV-XII p.Kr) është... TIRANË, 6 korrik/ATSH/ Një tjetër tumë e periudhës së Bronzit të Vonë (shek. XV-XII p.Kr) është... Në bazë të nenit 4 të ligjit ”Për funksionimin e Agjencisë Telegrafike Shqiptare” ndalohet kopjimi... Në bazë të nenit 4 të ligjit ”Për funksionimin e Agjencisë Telegrafike Shqiptare”, ndalohet kopjimi,... Në bazë të nenit 4 të ligjit ”Për funksionimin e Agjencisë Telegrafike Shqiptare” ndalohet kopjimi... Në bazë të nenit 4 të ligjit ”Për funksionimin e Agjencisë Telegrafike Shqiptare”, ndalohet kopjimi,... Në bazë të nenit 4 të ligjit ”Për funksionimin e Agjencisë Telegrafike Shqiptare” ndalohet kopjimi... Në bazë të nenit 4 të ligjit ”Për funksionimin e Agjencisë Telegrafike Shqiptare”, ndalohet kopjimi,... Në bazë të nenit 4 të ligjit ”Për funksionimin e Agjencisë Telegrafike Shqiptare” ndalohet kopjimi... Në bazë të nenit 4 të ligjit ”Për funksionimin e Agjencisë Telegrafike Shqiptare”, ndalohet kopjimi,... TIRANË 7 korrik/ATSH/ “Lajm të bukur” e cilësoi sot Kryeministri Edi Rama zbulimin e një varreze... TIRANË, 7 korrik/ATSH/ “Lajm të bukur” e cilësoi sot Kryeministri Edi Rama, zbulimin e një varreze... TIRANË 13 gusht /ATSH/ – Kisha e Shën Sergjit dhe Bakut e shpallur monument kulture i kategorisë së... TIRANË, 13 gusht /ATSH/ – Kisha e Shën Sergjit dhe Bakut e shpallur monument kulture i kategorisë së... /m.m/j.p/ Në bazë të nenit 4 të ligjit ”Për funksionimin e Agjencisë Telegrafike Shqiptare”... /m.m/j.p/ Në bazë të nenit 4 të ligjit ”Për funksionimin e Agjencisë Telegrafike Shqiptare”,... /m.m/j.p/ Në bazë të nenit 4 të ligjit ”Për funksionimin e Agjencisë Telegrafike Shqiptare”... /m.m/j.p/ Në bazë të nenit 4 të ligjit ”Për funksionimin e Agjencisë Telegrafike Shqiptare”,... /m.m/j.p/ Në bazë të nenit 4 të ligjit ”Për funksionimin e Agjencisë Telegrafike Shqiptare”... /m.m/j.p/ Në bazë të nenit 4 të ligjit ”Për funksionimin e Agjencisë Telegrafike Shqiptare”,... /m.m/j.p/ Në bazë të nenit 4 të ligjit ”Për funksionimin e Agjencisë Telegrafike Shqiptare”... /m.m/j.p/ Në bazë të nenit 4 të ligjit ”Për funksionimin e Agjencisë Telegrafike Shqiptare”,... /m.m/j.p/ Në bazë të nenit 4 të ligjit ”Për funksionimin e Agjencisë Telegrafike Shqiptare”... /m.m/j.p/ Në bazë të nenit 4 të ligjit ”Për funksionimin e Agjencisë Telegrafike Shqiptare”,... TIRANË 2 nëntor/ATSH/- Shpella e Spilesë në Himarë u gërmua për herë të parë në vitin 1939 nga... TIRANË, 2 nëntor/ATSH/- Shpella e Spilesë në Himarë u gërmua për herë të parë në vitin 1939 nga... Në naos mund të hysh nëpërmjet një hyrje nga ana veriore dhe një nga ana jugore që të nxjerr në... Në naos mund të hysh nëpërmjet një hyrje nga ana veriore dhe një nga ana jugore që të nxjerr në... TIRANË 5 nëntor/ATSH/- Ditët e ngrohta me diell edhe në fillim të nëntorit kanë bërë që qytetarë të... TIRANË, 5 nëntor/ATSH/- Ditët e ngrohta me diell edhe në fillim të nëntorit kanë bërë që qytetarë të... Në bazë të nenit 4 të ligjit ”Për funksionimin e Agjencisë Telegrafike Shqiptare” ndalohet kopjimi... Në bazë të nenit 4 të ligjit ”Për funksionimin e Agjencisë Telegrafike Shqiptare”, ndalohet kopjimi,... Në bazë të nenit 4 të ligjit ”Për funksionimin e Agjencisë Telegrafike Shqiptare” ndalohet kopjimi... Në bazë të nenit 4 të ligjit ”Për funksionimin e Agjencisë Telegrafike Shqiptare”, ndalohet kopjimi,... Në bazë të nenit 4 të ligjit ”Për funksionimin e Agjencisë Telegrafike Shqiptare” ndalohet kopjimi... Në bazë të nenit 4 të ligjit ”Për funksionimin e Agjencisë Telegrafike Shqiptare”, ndalohet kopjimi,... Në naos mund të hysh nëpërmjet një hyrje nga ana veriore dhe një nga ana jugore që të nxjerr në... Në naos mund të hysh nëpërmjet një hyrje nga ana veriore dhe një nga ana jugore që të nxjerr në...
Next »
Advanced Search