fotografie lid551 Marián Gál 26.01.2008 tato fotografie se vztahuje k lokalitnímu nálezu... fotografie lid551, Marián Gál , 26.01.2008 , tato fotografie se vztahuje k lokalitnímu nálezu... fotografie lid267 Daniel Jablonski 01.07.2007 tato fotografie se vztahuje k lokalitnímu nálezu... fotografie lid267, Daniel Jablonski , 01.07.2007 , tato fotografie se vztahuje k lokalitnímu nálezu... photo lid595 Daniel Jablonski 17.02.2008 this photo is related to locality find(s): id1666 ... photo lid595, Daniel Jablonski , 17.02.2008 , this photo is related to locality find(s): id1666 ,... Himarë (- Albánie) Himarë (-, Albánie) photo lid597 Daniel Jablonski 17.02.2008 this photo is related to locality find(s): id1666 ... photo lid597, Daniel Jablonski , 17.02.2008 , this photo is related to locality find(s): id1666 ,... TIRANË 2 nëntor/ATSH/- Shpella e Spilesë në Himarë u gërmua për herë të parë në vitin 1939 nga... TIRANË, 2 nëntor/ATSH/- Shpella e Spilesë në Himarë u gërmua për herë të parë në vitin 1939 nga... /k.s/e.caushi/ Në bazë të nenit 4 të ligjit ”Për funksionimin e Agjencisë Telegrafike Shqiptare”... /k.s/e.caushi/ Në bazë të nenit 4 të ligjit ”Për funksionimin e Agjencisë Telegrafike Shqiptare”,... TIRANË 5 nëntor/ATSH/- Ditët e ngrohta me diell edhe në fillim të nëntorit kanë bërë që qytetarë të... TIRANË, 5 nëntor/ATSH/- Ditët e ngrohta me diell edhe në fillim të nëntorit kanë bërë që qytetarë të... /k.s/e.caushi/ Në bazë të nenit 4 të ligjit ”Për funksionimin e Agjencisë Telegrafike Shqiptare”... /k.s/e.caushi/ Në bazë të nenit 4 të ligjit ”Për funksionimin e Agjencisë Telegrafike Shqiptare”,... Projekti më i ri audio-vizual i atistit Ilir Lluka Matamorphic Narratives është rezultati i një... Projekti më i ri audio-vizual i atistit Ilir Lluka Matamorphic Narratives është rezultati i një... TIRANË 13 gusht /ATSH/ – Kisha e Shën Sergjit dhe Bakut e shpallur monument kulture i kategorisë së... TIRANË, 13 gusht /ATSH/ – Kisha e Shën Sergjit dhe Bakut e shpallur monument kulture i kategorisë së... TIRANË 2 nëntor/ATSH/- Shpella e Spilesë në Himarë u gërmua për herë të parë në vitin 1939 nga... TIRANË, 2 nëntor/ATSH/- Shpella e Spilesë në Himarë u gërmua për herë të parë në vitin 1939 nga... TIRANË 5 nëntor/ATSH/- Ditët e ngrohta me diell edhe në fillim të nëntorit kanë bërë që qytetarë të... TIRANË, 5 nëntor/ATSH/- Ditët e ngrohta me diell edhe në fillim të nëntorit kanë bërë që qytetarë të... Në naos mund të hysh nëpërmjet një hyrje nga ana veriore dhe një nga ana jugore që të nxjerr në... Në naos mund të hysh nëpërmjet një hyrje nga ana veriore dhe një nga ana jugore që të nxjerr në... Në naos mund të hysh nëpërmjet një hyrje nga ana veriore dhe një nga ana jugore që të nxjerr në... Në naos mund të hysh nëpërmjet një hyrje nga ana veriore dhe një nga ana jugore që të nxjerr në... Projekti më i ri audio-vizual i atistit Ilir Lluka Matamorphic Narratives është rezultati i një... Projekti më i ri audio-vizual i atistit Ilir Lluka Matamorphic Narratives është rezultati i një... Në naos mund të hysh nëpërmjet një hyrje nga ana veriore dhe një nga ana jugore që të nxjerr në... Në naos mund të hysh nëpërmjet një hyrje nga ana veriore dhe një nga ana jugore që të nxjerr në... Në naos mund të hysh nëpërmjet një hyrje nga ana veriore dhe një nga ana jugore që të nxjerr në... Në naos mund të hysh nëpërmjet një hyrje nga ana veriore dhe një nga ana jugore që të nxjerr në... Në naos mund të hysh nëpërmjet një hyrje nga ana veriore dhe një nga ana jugore që të nxjerr në... Në naos mund të hysh nëpërmjet një hyrje nga ana veriore dhe një nga ana jugore që të nxjerr në... Në naos mund të hysh nëpërmjet një hyrje nga ana veriore dhe një nga ana jugore që të nxjerr në... Në naos mund të hysh nëpërmjet një hyrje nga ana veriore dhe një nga ana jugore që të nxjerr në... Në naos mund të hysh nëpërmjet një hyrje nga ana veriore dhe një nga ana jugore që të nxjerr në... Në naos mund të hysh nëpërmjet një hyrje nga ana veriore dhe një nga ana jugore që të nxjerr në... Platte an Platte: Die Küste zwischen Vlorë und Himarë ist weitgehend zugebaut. Nur wenige Buchten... Platte an Platte: Die Küste zwischen Vlorë und Himarë ist weitgehend zugebaut. Nur wenige Buchten... Translation coming soon Avokati i Berishës blen 2 mijë m2 në Himarë për 600 mijë lekë Fullani shet... Translation coming soon Avokati i Berishës blen 2 mijë m2 në Himarë për 600 mijë lekë, Fullani shet... ...passet Afslapning og lidt at drikke med udsigt til stranden ved Dhërmi Stranden ved Himarë ...passet Afslapning og lidt at drikke, med udsigt til stranden ved Dhërmi Stranden ved Himarë Slíďák Slíďák Originalgrösse: Bild anklicken Die Bucht bei der Kleinstadt Himara auf halbem Weg zwischen Vlora... Originalgrösse: Bild anklicken Die Bucht bei der Kleinstadt Himara, auf halbem Weg zwischen Vlora... Mesobuthus gibbosus Mesobuthus gibbosus ...passet Afslapning og lidt at drikke med udsigt til stranden ved Dhërmi Stranden ved Himarë ...passet Afslapning og lidt at drikke, med udsigt til stranden ved Dhërmi Stranden ved Himarë O Shqipëri (Fatkeqësia në Himarë) Si më erdhi lajmi kobzi As vet oj botë nuk e di Thanë në Himarë... O Shqipëri (Fatkeqësia në Himarë) Si më erdhi lajmi kobzi As vet oj botë nuk e di Thanë në Himarë... FOTO4 Überall wird gebaut. Die Albaner sind wahre Künstler mit Beton. Logisch! Der Bau von über 230... FOTO4 Überall wird gebaut. Die Albaner sind wahre Künstler mit Beton. Logisch! Der Bau von über 230...
Next »
Advanced Search