TIRANE 17 Korrik/ATSH/-Ministri i Mjedisit Lefter Koka inauguroi fillimin e punimeve për... TIRANE, 17 Korrik/ATSH/-Ministri i Mjedisit, Lefter Koka inauguroi fillimin e punimeve për... Sun path Today June 21 December 21 Annual variation Equinox (March and September) Sunrise/sunset... Sun path Today June 21 December 21 Annual variation Equinox (March and September) Sunrise/sunset... Darkness Dawn Sunshine Dusk Notes: How to read this graph? Change preferences . Lezhë Albania - Sun... Darkness Dawn Sunshine Dusk Notes: How to read this graph? Change preferences . Lezhë, Albania - Sun... LEZHË 25 Qershor/ATSH-Gaspër Marku/-Tre parcela me 260 bimë narkotike të llojit cannabis sattiva u... LEZHË, 25 Qershor/ATSH-Gaspër Marku/-Tre parcela me 260 bimë narkotike të llojit cannabis sattiva u... TIRANE 19 Qershor/ATSH/- Ministri i Bujqësisë Zhvillimit Rural dhe Administrimit të Ujërave Edmond... TIRANE 19 Qershor/ATSH/- Ministri i Bujqësisë, Zhvillimit Rural dhe Administrimit të Ujërave, Edmond... LEZHË 1 Shtator/ATSH-Gaspër Marku/. – Një 30 vjeçar u vra me armë zjarri në orët e mesditës së... LEZHË, 1 Shtator/ATSH-Gaspër Marku/. – Një 30 vjeçar u vra me armë zjarri në orët e mesditës së... Plagoset në rrethana krejt të paqarta kandidati i LSI për komunën Balldre Zef Doçi rreth 50 vjeç.... Plagoset në rrethana krejt të paqarta kandidati i LSI për komunën Balldre, Zef Doçi rreth 50 vjeç.... Projekti i Rehabilitimit dhe Pyllëzimit të Rezervatit Natyror Kune- Vain -Tale është pjesë e një... Projekti i Rehabilitimit dhe Pyllëzimit të Rezervatit Natyror Kune- Vain -Tale, është pjesë e një... albania130: Lezhë Albania: hills and Skanderbeg mausoleum - photo by J.Kaman this image is part of... albania130: Lezhë, Albania: hills and Skanderbeg mausoleum - photo by J.Kaman this image is part of... Places with similiar names to Lezhë Albania :: // Lēwzha (IQ) // Luzhë (AL) // La Azohía (ES) //... Places with similiar names to Lezhë, Albania :: // Lēwzha (IQ) // Luzhë (AL) // La Azohía (ES) //... LEZHË  21 Korrik/ATSH- Gaspër Marku/- Në vazhdim të aksioneve kundër kultivimit të bimëve narkotike... LEZHË,  21 Korrik/ATSH- Gaspër Marku/- Në vazhdim të aksioneve kundër kultivimit të bimëve narkotike... albania131: Shengjin Lezhë county Albania: Albanian Gypsies in junk paradise - photo by J.Kaman... albania131: Shengjin, Lezhë county, Albania: Albanian Gypsies in junk paradise - photo by J.Kaman... LEZHË 30 Korrik/ATSH-Gaspër Marku/ - Forcat e policisë së drejtorisë së qarkut Lezhë sekuestruan... LEZHË, 30 Korrik/ATSH-Gaspër Marku/ - Forcat e policisë së drejtorisë së qarkut Lezhë sekuestruan... LEZHË 5 Qershor /ATSH- Gaspër Marku/-  Qyteti i Lezhes pritet të jetë një ndër qytetet model... LEZHË, 5 Qershor /ATSH- Gaspër Marku/-  Qyteti i Lezhes, pritet të jetë një ndër qytetet model,... Places with similiar names to Ishull-Lezhë Albania :: Disclaimer :: Information on this page comes... Places with similiar names to Ishull-Lezhë, Albania :: Disclaimer :: Information on this page comes... Drejtoria e Policise se Qarkut Lezhe Foto Gasper Marku LEZHË 20 Maj/ATSH-Gaspër Marku/ - Policia e... Drejtoria e Policise se Qarkut Lezhe Foto Gasper Marku LEZHË, 20 Maj/ATSH-Gaspër Marku/ - Policia e... LEZHË 17 Prill/ATSH-Gaspër Marku/- Ka rënë në prangat e policisë ish-topografi i komunës Kolsh... LEZHË, 17 Prill/ATSH-Gaspër Marku/- Ka rënë në prangat e policisë ish-topografi i komunës Kolsh,... Ishull-Lezhë airports :: The nearest airport is TIA - Tirana Rinas Ishull-Lezhë airports :: The nearest airport is TIA - Tirana Rinas LEZHË 27 Janar/ATSH- Gaspër Marku/ - Pesë shtetas u vunë në pranga sot nga efektivët e Drejtorisë... LEZHË, 27 Janar/ATSH- Gaspër Marku/ - Pesë shtetas u vunë në pranga sot nga efektivët e Drejtorisë... Annex C.3 - Hangar External Blast Door Designs Annex C.3 - Hangar External Blast Door Designs Albtime Albtime 50 50 Places with similiar names to Solloman Albania :: // Selmane (MA) // Slimane (MA) // Suleyman (AZ)... Places with similiar names to Solloman, Albania :: // Selmane (MA) // Slimane (MA) // Suleyman (AZ)... Places with similiar names to Konaj Albania :: // Kingi (ET) // Conejo (BZ) // Kan Agi (PH) //... Places with similiar names to Konaj, Albania :: // Kingi (ET) // Conejo (BZ) // Kan Agi (PH) //... TIRANE 17 Korrik/ATSH/-Ministri i Mjedisit Lefter Koka inauguroi fillimin e punimeve për... TIRANE, 17 Korrik/ATSH/-Ministri i Mjedisit, Lefter Koka inauguroi fillimin e punimeve për... LEZHË 4 Janar/ATSH-Gaspër Marku/.- Forcat e Drejtorisë së Policisë të Qarkut të Lezhës arrestuan... LEZHË, 4 Janar/ATSH-Gaspër Marku/.- Forcat e Drejtorisë së Policisë të Qarkut të Lezhës arrestuan... Më tej Tusha tha se “Bashkia e Lezhës do të vazhdojë të jetë e vemendshme në çdo centimetër të... Më tej, Tusha tha se “Bashkia e Lezhës do të vazhdojë të jetë e vemendshme në çdo centimetër të... 49 49
Next »
Advanced Search