Kukës Lake Selected for Google Maps and Google Earth Show more Show less Save Cancel Want to use... Kukës Lake Selected for Google Maps and Google Earth Show more Show less Save Cancel Want to use... Umgebung of Kukes Zurück nach oben Allgemeines » Sehenswertes » Umgebung » Übernachtung WWW » Meine... Umgebung of Kukes Zurück nach oben Allgemeines » Sehenswertes » Umgebung » Übernachtung WWW » Meine... Typischer Anblick in Kukes (inkl. Mercedes) Zurück nach oben Allgemeines » Sehenswertes » Umgebung... Typischer Anblick in Kukes (inkl. Mercedes) Zurück nach oben Allgemeines » Sehenswertes » Umgebung... Kukes: Dieses Denkmal erfüllt heute einen anderen Zweck Ansonsten ist der Ort schlichtweg eine... Kukes: Dieses Denkmal erfüllt heute einen anderen Zweck Ansonsten ist der Ort schlichtweg eine... Sun path Today June 21 December 21 Annual variation Equinox (March and September) Sunrise/sunset... Sun path Today June 21 December 21 Annual variation Equinox (March and September) Sunrise/sunset... Der lebhafte Platz im Zentrum der Stadt... Auch der südliche Platz ist nicht sonderlich einladend.... Der lebhafte Platz im Zentrum der Stadt... Auch der südliche Platz ist nicht sonderlich einladend.... Kukës moti temperaturat KUKËS 28 Dhjetor /ATSH-R.Hoxha/-Fundjava në rajonin e Kukësit  ka nisur... Kukës, moti, temperaturat KUKËS, 28 Dhjetor /ATSH-R.Hoxha/-Fundjava në rajonin e Kukësit  ka nisur... Darkness Dawn Sunshine Dusk Notes: How to read this graph? Change preferences . Kukës Albania - Sun... Darkness Dawn Sunshine Dusk Notes: How to read this graph? Change preferences . Kukës, Albania - Sun... KUKËS 9 janar/ATSH-R.Hoxha/. - Është ndaluar në mesnatën e kaluar  një shtetas ndërsa po... KUKËS, 9 janar/ATSH-R.Hoxha/. - Është ndaluar në mesnatën e kaluar  një shtetas ndërsa po... Para vitit 1925 fshati Kukës banohej kryesisht nga banorë vendas aktiviteti kryesor i të cilëve... Para vitit 1925, fshati Kukës banohej kryesisht nga banorë vendas , aktiviteti kryesor i të cilëve... KUKËS 9 janar/ATSH-R.Hoxha/. -  Janë ndaluar  2 persona në pikën e kalimit kufitar të Morinit... KUKËS, 9 janar/ATSH-R.Hoxha/. -  Janë ndaluar  2 persona në pikën e kalimit kufitar të Morinit,... ROGER KUKES Master of Fine Arts Yale University Award winning animator and visual artist Former... ROGER KUKES Master of Fine Arts, Yale University Award winning animator and visual artist Former... Basha vlerësoi kuksianët hasjhanët e tropojanët si zgjedhës që shohin punën dhe jo gunën. “Ne jemi... Basha vlerësoi kuksianët, hasjhanët e tropojanët si zgjedhës që shohin punën dhe jo gunën. “Ne jemi... Macedonia: NLA fighters trained in camps set up in northern Albania. MAKFAX Skopje - The members of... Macedonia: NLA fighters trained in camps set up in northern Albania. MAKFAX Skopje, - The members of... KUKËS 14 janar/ATSH-R.Hoxha/. - Mjegulla  e dëndur në zonën verilindore të vendit ka vështirësuar ... KUKËS, 14 janar/ATSH-R.Hoxha/. - Mjegulla  e dëndur në zonën verilindore të vendit ka vështirësuar ... Kukës  3 janar/ATSH-R.Hoxha/.-  Në zonën verilindore është rikthyer një mjegull e lehtë dhe në... Kukës,  3 janar/ATSH-R.Hoxha/.-  Në zonën verilindore është rikthyer një mjegull e lehtë dhe në... Since: 1997 Location: Map Number of floors: Number of rooms: 25 Rates from: US$101 Rating: 0.0/10... Since: 1997 Location: Map Number of floors: Number of rooms: 25 Rates from: US$101 Rating: 0.0/10... best price $ 32 avg hotel price Book Now Hotel Baron 3 star hotel Rruga Elbasanit Tirana 10003 ... best price $ 32 avg hotel price Book Now Hotel Baron 3 star hotel Rruga Elbasanit Tirana 10003 ,... mbetet  ende  mjaft i mangët në zonat rurale duke funksionuar kryesisht  në qytet  dhe në shkollat... mbetet  ende  mjaft i mangët në zonat rurale, duke funksionuar kryesisht  në qytet  dhe në shkollat... KUKËS 29 janar/ATSH-R.Hoxha/. - Reshjet e dëborës kanë përfshirë gjithë zonën verilindore por pa... KUKËS, 29 janar/ATSH-R.Hoxha/. - Reshjet e dëborës kanë përfshirë gjithë zonën verilindore, por pa... KUKËS 27 janar/ATSH-R.Hoxha/. -  Aksidentet në autostradën e Kombit vecanërisht  në... KUKËS, 27 janar/ATSH-R.Hoxha/. -  Aksidentet në autostradën e Kombit, vecanërisht  në... Perurohet reparti i protezimit ne Kukes TIRANË 18 Mars/ATSH-Eriola Çuko/ – Rreth 150 persona të... Perurohet reparti i protezimit ne Kukes TIRANË, 18 Mars/ATSH-Eriola Çuko/ – Rreth 150 persona të... Kukës 5 janar/ATSH-R.Hoxha. Sot në mesditë në një nga sallat e pallatit të kulturës “Hasan... Kukës, 5 janar/ATSH-R.Hoxha. Sot në mesditë, në një nga sallat e pallatit të kulturës “Hasan... Tropojë Fierza hidrocentrali TROPOJË 11 Janar/ATSH-R.Hoxha/- Niveli i ujrave të liqenit të... Tropojë, Fierza, hidrocentrali TROPOJË, 11 Janar/ATSH-R.Hoxha/- Niveli i ujrave të liqenit të... Since: Location: Map Number of floors: Number of rooms: 12 Rates from: US$126 Rating: 0.0/10 More... Since: Location: Map Number of floors: Number of rooms: 12 Rates from: US$126 Rating: 0.0/10 More... ALBANIA—A Kosovar refugee in the region of Kukës calls her relatives 1999. © John Vink / Magnum... ALBANIA—A Kosovar refugee in the region of Kukës calls her relatives, 1999. © John Vink / Magnum...
Next »
Advanced Search