Ptolemy wrote that it was the town of the Eordaei tribe who later migrated to Macedonia. It took... Ptolemy wrote that it was the town of the Eordaei tribe, who later migrated to Macedonia. It took... Labinoti Elbasan Labinoti Elbasan Elbasan moti Tweet Elbasan, moti Tweet More History Elbasan is the site of the ancient city of Skampa founded in the 1st century A.D. It... More History Elbasan is the site of the ancient city of Skampa founded in the 1st century A.D. It... Elbasan 2 Qershor /ATSH-Miranda Sadiku /.-Policia ka arrestuar në flagranë studentin e... Elbasan, 2 Qershor /ATSH-Miranda Sadiku /.-Policia ka arrestuar në flagranë studentin e... Culture and religion Elbasan has been occupied by several different groups including the Serbs... Culture and religion Elbasan has been occupied by several different groups, including the Serbs,... Elbasan 5 Janar /ATSH-Miranda Sadiku /.- Përroi i Manazderes që përshkon lagjen e Komunitetit Rom... Elbasan, 5 Janar /ATSH-Miranda Sadiku /.- Përroi i Manazderes, që përshkon lagjen e Komunitetit Rom... Sun path Today June 21 December 21 Annual variation Equinox (March and September) Sunrise/sunset... Sun path Today June 21 December 21 Annual variation Equinox (March and September) Sunrise/sunset... Герб Герб The site seems to have been abandoned until the Ottoman invaders built a military camp here... The site seems to have been abandoned until the Ottoman invaders built a military camp here,... Elbasan 12 Mars /ATSH-Miranda Sadiku/.- Ëmbëlsira tradicionale e ditës së verës ballokumja në këto... Elbasan, 12 Mars /ATSH-Miranda Sadiku/.- Ëmbëlsira tradicionale e ditës së verës ballokumja në këto... Elbasan Elbasan Elbasan moti Elbasan 3 Janar/ ATSH- M.Sadiku/ Qyteti i Elbasanit dhe jo vetëm sot është gdhirë me... Elbasan, moti Elbasan, 3 Janar/ ATSH- M.Sadiku/ Qyteti i Elbasanit dhe jo vetëm sot është gdhirë me... Elbasan 26 Qershor /ATSH-Miranda Sadiku /.- Është prezantuar projekti i radhës i forumit të gruas... Elbasan, 26 Qershor /ATSH-Miranda Sadiku /.- Është prezantuar projekti i radhës i forumit të gruas... The Muslim majority opposed the installation of Prince William of Weid in 1914. Elbasan was occupied... The Muslim majority opposed the installation of Prince William of Weid in 1914. Elbasan was occupied... Elbasan 24 Shkurt /ATSH-Miranda Sadiku/.- Dy armë si dhe municione janë sekuestruar nga Policia e... Elbasan, 24 Shkurt /ATSH-Miranda Sadiku/.- Dy armë si dhe municione janë sekuestruar nga Policia e... LBASAN 24 Janar /ATSH-Miranda Sadiku/- Kryqi i Kuq dega Elbasan në bashkëpunim me bankën e... LBASAN, 24 Janar /ATSH-Miranda Sadiku/- Kryqi i Kuq dega Elbasan, në bashkëpunim me bankën e... Elbasan 9 prill /ATSH-Miranda Sadiku/.- Njësia e Qarkullimit Rrugor ne Elbasan ka ndërmarrë një... Elbasan, 9 prill /ATSH-Miranda Sadiku/.- Njësia e Qarkullimit Rrugor ne Elbasan ka ndërmarrë një... Elbasan Elbasan 26 Dhjetor ATSH Miranda Sadiku-/ Bashkia e Elbasanit drejtoria Rajonale e... Elbasan Elbasan, 26 Dhjetor, ATSH, Miranda Sadiku-/ Bashkia e Elbasanit, drejtoria Rajonale e... Elbasan-Policia Foto Miranda Sadiku   Elbasan 20 Janar /ATSH-Miranda Sadiku/- Ka përfunduar me... Elbasan-Policia Foto Miranda Sadiku   Elbasan, 20 Janar /ATSH-Miranda Sadiku/- Ka përfunduar me... Elbasan 20 Shkurt /ATSH-Miranda Sadiku/.-   Vjedhja e tetë pllakave lidhëse të shinave në linjën... Elbasan, 20 Shkurt /ATSH-Miranda Sadiku/.-   Vjedhja e tetë pllakave lidhëse të shinave në linjën... Darkness Dawn Sunshine Dusk Notes: How to read this graph? Change preferences . Elbasan Albania -... Darkness Dawn Sunshine Dusk Notes: How to read this graph? Change preferences . Elbasan, Albania -... Elbasan is a city in central Albania. It is located on the Shkumbin River in the District of Elbasan... Elbasan is a city in central Albania. It is located on the Shkumbin River in the District of Elbasan... Cosa visitare: Il Museo Archeologico: in cui vi sono esibiti collezioni archeologiche che narrano la... Cosa visitare: Il Museo Archeologico: in cui vi sono esibiti collezioni archeologiche che narrano la... Xhamia e Naizershës në Elbasan Foto: Miranda Sadiku Elbasan 4 Shkurt/ATSH- Miranda Sadiku/- Xhamia... Xhamia e Naizershës në Elbasan Foto: Miranda Sadiku Elbasan, 4 Shkurt/ATSH- Miranda Sadiku/- Xhamia... Elbasan 22 Janar /ATSH-Miranda Sadiku/ – Gjatë vitit 2013 Drejtoria Rajonale e Sigurimeve... Elbasan, 22 Janar /ATSH-Miranda Sadiku/ – Gjatë vitit 2013, Drejtoria Rajonale e Sigurimeve... Users in Elbasan GPS traces Wallpaper: 1024x768 1280x800 Check Map Features via ... Users in Elbasan GPS traces Wallpaper: 1024x768 , 1280x800 Check Map Features via ...
Next »
Advanced Search